Nomination for DV Culture Award in Visual Art

Added on by Kathy Clark.

I am so happy to announce that the Wind and Weather/ Better Weather Window Galleries have been nominated for the DV Culture Awards in the visual arts.

Here is the google translated text from the Icelandic newspaper DV.

The Window Galleries on Hverfisgata and, Laugavegur are an important addition to the exhibition possibilities in the downtown area where pedestrians can see art on the street. The gallery has set up small and beautiful exhibitions and sometimes sharp. Behind this gallery is an American artist, Kathy Clark, who has settled in Iceland and made a contribution to bring art to the people.

Gluggagalleríin við Hverfisgötu og Laugaveg eru mikilvæg viðbót við sýningarmöguleika í miðbænum þar sem gangandi vegfarendur geta skoðað myndist á leið sinni um bæinn. Þar hafa verið settar upp litlar sýningar en fallegar og stundum beittar. Á bak við þessi gallerí stendur bandarísk listakona, Kathy Clark, sem hefur sest að á Íslandi og leggur nú sitt af mörkum til að koma listinni til fólksins.

https://www.dv.is/…/tilnefningar-til-menningarverdlauna-dv…/